PLASTYKA BRZUCHA - Prim. MUDr. Daniel Furmanek

Moderatorzy: Kuba, hub

PLASTYKA BRZUCHA - Prim. MUDr. Daniel Furmanek

Postprzez amaiah » 15 sty 2012, o 22:37

Ja od samego poczatku zamiarowalam ta operacje w Czechach. Jasne - ze wzgledu na cene... ale jakosc interesowala mnie w nie mniejszym stopniu :!: No i zaczelo sie buszowanie po necie w celu wybrania najlepszego specjalisty. Ostatecznie wynik padl na lekarza oddzialu chirurgii plastycznej w Trzyncu. Szanowny Dr Daniel Furmanek przekonal mnie do siebie juz w pierwszej odpowiedzi na mojego maila z podstawowymi pytaniami dotyczacymi samego zabiegu, rekonwalescencji, calkowitego kosztu "przedsiewziecia". Bardzo rzeczowo i wyczerpujaco odpowiedzial na nurtujace mnie pytania :) Niech wspomne o arcypochlebnych opiniach na Jego temat ze strony bylych pacjentek :) Zdziwilam sie Jego doskonalym stopniem znajomosci jezyka polskiego, potem okazalo sie, ze caly personel szpitala bardzo dobrze posluguje sie tym jezykiem :)
Tak operacja, jak i rekonwalescencja przebiegly bez problemow. Warto wyroznic wzorowa opieke ze strony doktora i nieocenionych pielegniarek, ktore dzien i noc uwijaja sie przy pacjentach. Pomagaja we wszystkim juz od samego wejscia :) , az czlowiekowi troche glupio ;) , bo nawet nie pozwolily mi samej zalozyc rajstop uciskajacych przed samym zabiegiem :o
No ale najwazniejsze: po wiszacym, tlustym worku z przepuklina, ktorego bylam wlascicielka jeszcze niedawno, nie ma sladu :) Brzuch jest plaski, pozioma blizna codziennie zdaje sie przybierac jasniejszy odcien, pepek (o ktorego wyglad tak sie balam przed zabiegiem, zupelnie niepotrzebnie - jak sie okazalo :) ) mam malutki i na swoim miejscu :D Moj pobyt w szpitalu potrwal 3 dni, choc moglam, w razie potrzeby, wykupic kolejne doby. Za operacje, badania, ubranko, pobyt z pelna opieka lekarsko-pielegniarska oraz wyzywieniem, kontrolami pooperacyjnymi zaplacilam 4000 zl. Mysle, ze czasami "to, co tanie" nie zawsze musi byc zle :!: Jestem tego naocznym przykladem :D A co sie tyczy "mojego" Doktora Furmanka, to juz mam go "zaklepanego" na nastepny zabieg - korekta powiek gornych i dolnych. Strasznie zaluje, ze nie zrobilam tego w dniu operacji brzucha - mialabym to juz z glowy. Ale coz - Polak madry po szkodzie :lol:
Jakis mankament musial sie pojawic... :lol:
amaiah

Powrót do Szukam dobrego lekarza